top of page

Politika zasebnosti

Katere vrste informacij zbiramo?

Zbiramo in hranimo vse podatke, ki jih vnesete na naši spletni strani ali nam posredujete na kakršen koli drug način. Poleg tega zbiramo naslov internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezavo vašega računalnika z internetom; Vpiši se; email naslov; geslo; informacije o računalniku in povezavi ter zgodovino nakupov.

 

Programska orodja lahko uporabljamo za merjenje in zbiranje informacij o sejah, vključno z odzivnimi časi strani, dolžino obiskov določenih strani, informacijami o interakciji strani in metodami, ki se uporabljajo za brskanje stran od strani. Zbiramo tudi podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo (vključno z imenom, e-pošto, geslom, komunikacijo); podrobnosti o plačilu (vključno s podatki o kreditni kartici), komentarji, povratne informacije, ocene izdelkov, priporočila in osebni profil.

Ob spletnem nakupu: Ko izvedete transakcijo na naši spletni strani, kot del postopka zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za posebne namene, navedene zgoraj.

Zakaj zbiramo podatke?

Takšne neosebne in osebne podatke zbiramo za naslednje namene:

  • Za zagotavljanje in upravljanje storitev;

  • Da lahko našim uporabnikom zagotovimo pomoč in tehnično podporo;

  • Da bi lahko stopili v stik z obiskovalci in uporabniki s splošnimi ali prilagojenimi obvestili in promocijskimi sporočili, povezanimi s storitvami;

  • Za ustvarjanje združenih statističnih podatkov in drugih združenih in/ali ugotovljenih neosebnih podatkov, ki jih lahko mi ali naši poslovni partnerji uporabimo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev;

  • Za skladnost z veljavnimi zakoni in predpisi.

Kako zbiramo podatke?

Ko izvedete transakcijo na naši spletni strani, kot del postopka zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za posebne namene, navedene zgoraj.

bottom of page