top of page

Razpis za prosta delovna mesta

Javni raziskovalni zavod Rudolfovo – znanstveno in tehnološko središče Novo mesto je bil ustanovljen dne 23. 3. 2022 s strani Vlade Republike Slovenije z namenom podpreti tehnološki razvoj in inovativnost Jugovzhodne Slovenije in Kohezijske regije Vzhodna Slovenija, s tem pa tudi celotne Slovenije.

V okviru raziskovalno-razvojne enote JRZ Rudolfovo delujejo:

Več si lahko o programih raziskovalno–razvojnih enot pogledate na povezavi.

Inštitut Rudolfovo bo izvajal raziskovalne projekte v domačem in mednarodnem okolju. Povezoval se bo z akademskimi ustanovami, gospodarstvom in javnim sektorjem.

Javni raziskovalni zavod Rudolfovo bo na navedenih raziskovalnih področjih do konca leta 2022 zaposlil do 20 novih sodelavcev predvsem iz naslednjih področij: strojništvo, elektrotehnika, računalništvo, informatika, matematika, fizika, ekonomija, sociologija in poslovne vede.

VABILO K SODELOVANJU

Če vas navdihuje raziskovanje in razvijanje novih tehnologij, storitev in procesov ter prenos tega znanja v okolje, vas vabimo, da se pridružite zelo motivirani in ambiciozni ekipi strokovnjakov in znanstvenikov in so-ustvarjate Rudolfovo zgodbo o uspehu. Lahko ste na začetku karierne poti ali pa že izkušeni strokovnjak oziroma znanstvenik.

Zaposlovali bomo na delovnih mestih: 

  1. Z ZNASTVENIMI, STROKOVNO-RAZISKOVALNIMI IN RAZVOJNIMI NAZIVI,

  2. STROKOVNE SODELAVCE IN STROKOVNE SVETNIKE,

ki bodo izpolnjevali pogoje za zaposlitev na področju raziskovalne dejavnosti iz plačne skupine H in J.

Vse kandidate, ki ste v zgornjem opisu prepoznali svojo karierno priložnost, vabimo, da nam pošljete prijavo s krajšim motivacijskim pismom in z življenjepisom v slovenskem ali angleškem jeziku do 20. 8. 2022, na e-mail: info@rud.si

V spremnem pismu napišite, katero vsebinsko področje delovanja in katero delovno mesto vas zanima.

Če boste izpolnjevali osnovne pogoje za zaposlitev, vas bomo povabili na razgovor.

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusnim delom.

Veselimo se vaše prijave in sodelovanja z vami.

10 views0 comments

Comments


bottom of page